CPA organizează un curs specializat de introducere în domeniul tehnologiei, oferind oportunități de angajare

-

Centrul de Performanță Antreprenorială (CPA), împreună cu co-organizatorii SUPP şi Liberty Technology Park, organizează un training specializat de formare a unui nou skill în domeniul tehnologiei auto. Trainingul „First Speed în Technology. Skill up în Automotive” se va desfăşura în limba engleză, în perioada 22 octombrie – 15 decembrie în cadrul  Liberty Technology Park din Cluj-Napoca.

43721063_2254557551480776_8211090752478904320_n

Trainingul este structurat în cinci module care cuprind tematici precum digitalizare, software şi tehnică auto. Toate modulele pun bazele unor cunoștințe atât teoretice, cât şi practice. Acest curs este dedicat persoanelor vorbitoare de limbă engleză, pasionate de tehnologie şi/sau de automobile, dar și celor interesați să îşi dezvolte un nou skill într-un domeniu aflat în continuă creştere.

Acesta este un program complet susținut de specialiști cu experiență în domeniu care asigură cunoştinţele teoretice şi practice necesare dobândirii unei noi abilități. În plus, la sfârşitul acestui curs de formare, partenerii din industrie oferă oportunități de angajare pe baza unor recomandări scrise şi a unor interviuri direct facilitate de către organizator.

Simina Tulai, Project Manager, afirmă: „Îi invităm la training pe toţi cei care doresc să-și dezvolte viața profesională, să îşi crească şansele de a fi angajaţi într-o industrie în continuă creştere. Atuurile acestui parcurs sunt un nou mod de a învăţa, partea practică și recomandările din partea specialiștilor. Sperăm să ajutăm cât mai multe persoane să se dezvolte, mai ales pentru că oferim oportunitatea de a participa și la interviuri de angajare. Faci cursul, înveţi practică, primeşti recomandări, participi la interviu şi la final poţi primi chiar şi o bursă. Ce ai putea vrea mai mult? Deci, dacă cunoaşteţi cel puţin o limbă străină şi doriţi să faceţi primii paşi către o nouă carieră profesională, vă aştepta la curs.”

Mai multe detalii despre acest program de formare şi despre înregistrare:

http://www.cparomania.org/firstspeedintechnology/