Prima ediție a evenimentului ITC in the Park a avut loc pe data de 5 decembrie 2013 în clădirea B a Liberty Technology Park Cluj.

Sub egida „Connecting great minds that think alike” ITC in the Park a reunit profesioniști și entuziaști ai domeniilor IT&C.

Evenimentul a inclus 3 panel-uri de discuții comune, lansarea acceleratorului de afaceri Spherik, inaugurarea Liberty Technology Park Cluj și a fost moderat de Ionuț Ancuțescu, jurnalist la Adevărul.

ITC in the Park, speakeri:

Radu Georgescu, Todi Pruteanu, Ion Sturza, Emil Boc, Claudiu Botea, Todi Pruteanu, Stelian Brad, Alexandra Stoica, Voicu Oprean, Cosmin Negrescu, Dan Vidrașcu, Bogdan Iordache, Dan Koblicska, Erik Bovee, Mircea Miheștean, Nina Moldovan, Andrei Roth, Cătălina Amihăiesi.

ITC in the Park, cifre:

  • peste 200 de participanți, majoritatea profesioniști sau pasionați ai domeniului IT;
  • peste 10 speakeri, oameni dedicați industriei, cu o poveste bună de spus;
  • peste 6 ore de discuții relevante despre afaceri de succes dar și despre „rețetele” din spatele lor ce au toate ca numitor comun IT-ul;
  • 5 600 de mp utili inaugurați odată cu deschiderea oficială a Liberty Technology Park Cluj;
  • Revitalizarea spațiului fostei fabrici de mobilă Libertatea.

 

Impresii despre ITC in the Park:

#romania ITC in the Park event completely pro. Great turn out.
Erik Bovee speaker, SpeedInvest via Twitter

Ne-a făcut mare plăcere să găzduim un eveniment de așa amploare. Ne bucurăm mult că ne-ați fost alături la conferințe, la lansarea acceleratorului Spherik și nu în ultimul rând la inaugurarea Liberty Technology Park Cluj. Vă mulțumim!
Nina Moldovan CEO Liberty Technology Park Cluj

Impresii de la inaugurarea Liberty Technology Park Cluj: minunat! Nu pot decât să rămân fără cuvinte în fața unor oameni ca Radu Georgescu, Ion Sturza și mulți, mulți alții…
Dragoș Șerban participant via Facebook