Liberty on Bike 2017: 14 echipe, mult entuziasm și dezvoltarea proiectului de sprijin al copiilor din comunități izolate

-

Rezidenții Liberty Technology Park Cluj s-au mobilizat la maxim pentru Liberty on Bike 2017 și s-au implicat cu drag în proiectul de ajutare a copiilor din comunități izolate, organizat cu sprijinul CERT Transilvania și Tura de Noapte. Cea de-a patra ediție a evenimentului sportiv, desfășurată în 22 septembrie,  a adunat la start cel mai mare număr participanți de până acum: nu mai puțin de 14 echipe, adică peste 50 de bicicliști amatori, doritori să-și compare viteza de pedalare cu cea a colegilor din parc, într-o atmosferă de voie-bună, prietenie și fair-play. Fie că au concurat sau și-au încurajat colegii de pe margine, toți au ales să-și petreacă vineri după-amiaza împreună și să contribuie la proiectul comunitar în urma căruia copii din zone izolate ale județului pot ajunge mai ușor la școală folosind bicicleta.

Echipele au fost formate din reprezentanți ai: Siemens, Arvato, Woerwag Pharma, Banca Transilvania, Altran, CDS, Wirtek, Medicover, Impact Hub, Regal Beloit, Liberty Fitness.  Mai mult sau mai puțin obișnuiți cu cursa de bicicletă, toți participanții au terminat cursa, iar cei mai experimentați i-au sprijinit permanent pe novici.

Zecile de participanți au avut parte și de un concurs inedit de montaj rapid, iar zona Expo a găzduit gadgeturi prietenoase și obiecte care au suscitat interesul rezidenților, puse la dispoziție de sponsorii și partenerii evenimentului: Worwag Pharma RomaniaCERT TransilvaniaPersonal Training Studio by EmiliaAsociația de PodiatrieBMW-AutotransilvaniaMedicover RomaniaLiberty Fitness Cluj, Way Better, Asociația Părinte InfloreștiKinetomedBike44trains-addicted.roOne-ITInfinity Arts, Supp Office.

Curioși să vedeți cum a fost? Galeria foto de pe pagina de Facebook vă așteaptă.

Liberty on Bike 2017 a luat sfârșit, însă proiectul comunitar lansat de Liberty Technology Park Cluj și CERT Transilvania continuă!