Am pedalat împreună până la cea de-a treia ediție a Liberty on Bike, eveniment anual organizat în colaborare cu Tura de Noapte și prin care urmărim să dezvoltăm „spiritul Liberty” atât în cadrul parcului tehnologic, cât și în comunitate. Prin fondurile strânse ne dorim să sprijinim copii din comunități izolate ale Clujului să ajungă mai ușor la școală pe bicicletă și să promovăm activitățile sportive în general.

Ca de fiecare dată, evenimentul este dedicat sportului, unui stil de viață sănătos și petrecerii timpului în aer liber, împreună cu colegii.

Sfârșitul de săptămână Liberty on Bike 2016 începe vineri, 23 septembrie, cu o competiție pe biciclete între angajații companiilor rezidente. Echipe de câte 4 concurează la „Criteriul Companiilor”, o cursă tip Criterium însemnând 4 ture pe 2 roți în jurul parcului. Pentru a concura e nevoie doar de 4 biciclete, 4 colegi ambițioși, angajați în cadrul parcului tech, și de bună dispoziție.

Echipele participante vor primi din partea partenerilor sprijin pentru pregătirea echipei pentru cursă, pregătirea bicicletelor, furnizarea de biciclete (în limita stocului disponibil la parteneri) și testarea stării de sănătate a participanților.

Tot în 23 septembrie are loc verificarea bicicletelor și extragerea echipelor pentru a cursa de a doua zi, Gentlemen’s Race: o cursă relaxată de 35 km în zona Clujului, dedicată exclusiv cursierelor, fără arbitri și fără taxă de înscriere, care se bazează pe munca în echipă.

Aflați mai multe despre eveniment pe http://turadenoapte.dck.ro/ și pe pagina de eveniment și înscrieți-vă aici!